Brow lamination Tilburg

BROW LAMINATION TILBURG

Wil jij graag vollere wenkbrauwen? Met behulp van brow lamination kunnen we je bij de Browbar in Tilburg helpen aan een vollere look. Wij zorgen voor de gewenste uitstraling en geven je wenkbrauwen de juiste behandeling. Met brow lamination hoef je geen uren meer voor de spiegel wilt staan voor de gewenste look.

VOLLERE WENKBRAUWEN

Brow lamination, ook wel brow lift genoemd, is een vernieuwende behandeling om jouw wenkbrauwen meer volume te geven. De techniek is erop gericht om je wenkbrauwen te liften. Hierbij maken we gebruik van een speciale lotion waardoor we je wenkbrauwharen een bepaalde richting op kunnen borstelen. Dit zorgt voor een mooie strakke vorm en daarmee meer volume in je wenkbrauw. Het voordeel van deze techniek is dat je wenkbrauwhaartjes niet alle kanten op staan en je daardoor een verzorgde look krijgt. Het resultaat is bovendien erg natuurlijk.

 

WANNER WEL OF NIET GESCHIKT?

Het liften van je wenkbrauwen met behulp van de brow lamination is bij uitstek geschikt wanneer je last hebt van ‘eigenwijze wenkbrauwhaartjes’. Als ze alle kanten op krullen of heel warrig zijn kan de behandeling ervoor zorgen dat alles netjes dezelfde kant op staat waardoor er meer volume gecreëerd wordt. Ook bij stugge wenkbrauwhaartjes werkt dit uitstekend. De behandeling is echter niet altijd geschikt, want bij hele dunne of korte wenkbrauwhaartjes is brow lamination niet mogelijk. Ook bij beschadigde huid of tijdens de zwangerschap kunnen we deze behandeling niet uitvoeren. Wil je de lamination combineren met een andere techniek? Dan is het soms nodig om een periode te wachten tot de permanente make-up, bij bijvoorbeeld microblading of hairstrokes, volledig hersteld is.

NAZORGTIPS

We willen uiteraard het beste resultaat waar jij zo lang mogelijk van kunt genieten. Met de juiste nazorg blijven de vernieuwde wenkbrauwen tot wel zes weken zichtbaar. Daarvoor is het wel belangrijk om de volgende zaken in de gaten te houden:

  • Hou je wenkbrauwen de eerste dag goed droog
  • Laat de wenkbrauwen zoveel mogelijk met rust vlak na de behandeling
  • Gebruik niet meteen make-up of smeersels
  • Probeer ze in het begin niet aan te raken voor optimaal herstel

Zo zorgen we er samen voor dat jij zo optimaal kunt genieten van strakke volle wenkbrauwen.

Wil jij je wenkbrauwen graag laten liften zonder de natuurlijke look te verliezen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van brow lamination bij de Browbar in Tilburg. Wij helpen je graag aan de gewenste wenkbrauwen met de speciale lotion. Maak direct een afspraak of neem contact op voor meer informatie. We bespreken graag de mogelijkheden met je.