Brow lift in Tilburg

BROW LIFT IN TILBURG

Wil jij je wenkbrauwen meer volume geven? Een brow lift kan je helpen aan die mooie volle wenkbrauwen. Deze behandeling die er op gericht is om je wenkbrauwen te liften, geeft vorm en voorkomt dat je last hebt van warrige wenkbrauwen die alle kanten op staan. Wij zorgen er bij de Browbar in Tilburg graag voor dat je de perfecte uitstraling krijgt.

FLUFFY WENKBRAUWEN

Een brow lift wordt zoals de naam het al zegt gebruikt om je wenkbrauwen te liften. Dit wordt gedaan door de haartjes in de gewenste richting te plaatsen. Dat zorgt ervoor dat ook ‘lastige’ wenkbrauwhaartjes in toom gehouden worden en alles dezelfde richting op staat. Dit creëert een soort fluffy-effect, waarbij je wenkbrauwen vol en sprekend worden. Het maakt een brow lift een redelijk eenvoudige manier om je wenkbrauwen meer volume te geven waar je een aantal weken van kunt genieten zonder dat je je iedere dag tijden voor de spiegel moet staan.

WAAROM EEN BROW LIFT?

Het liften van je wenkbrauwen bij de Browbar in Tilburg is voor iedereen geschikt, maar er zijn gevallen waarin het de ideale uitkomst is. Bijvoorbeeld als je last hebt van:

  • Gekrulde wenkbrauwen
  • Warrige wenkbrauwen
  • Eigenwijze wenkbrauwhaartjes
  • Weinig volume in je wenkbrauwen

Wij zorgen ervoor dat alles netjes en strak zit, waardoor er meer volume wordt gecreëerd en jij met een prachtige set wenkbrauwen naar buiten loopt.

HOE WERKT HET?

Voor de brow lift worden alle wenkbrauwhaartjes in een gewenste richting gezet. Na een reiniging en ontvetting zorgen we ervoor dat alles één kant op staat, afhankelijk natuurlijk van jouw wensen. Vervolgens maken we gebruik van een speciale lotion om de haartjes te liften en wordt er een tweede vloeistof gebruikt om de haartjes vast te zetten in de nieuwe positie, zodat de brow lift langer blijft zitten. Het resultaat blijft tot ongeveer zes weken goed zichtbaar. Je kunt de brow lift behandeling, ook wel brow lamination genoemd direct boeken bij de Browbar Tilburg.

Wil jij meer volume in je wenkbrauwen of ben je klaar met de eigenwijze wenkbrauwhaartjes die alle kanten op staan? Maak dan direct een afspraak voor een brow lift voor volle wenkbrauwen. Wil je meer informatie of heb je nog vragen over de behandeling? Neem dan gerust contact op dan bespreken we alle mogelijkheden.