Browbar

BROWBAR

Voel je welkom bij BrowBar – Beauty Concept Store Tilburg: dé plek voor de meest specialistische behandelingen in wenkbrauwstyling! Onze focus ligt op jouw zelfvertrouwen. Met persoonlijke aandacht en maatwerk creëren we de beste versie van je wenkbrauwen en/of wimpers. Zo verlaat je onze salon zelfverzekerd!

TECHNIEKEN IN BROWSTYLING

Sinds 1 januari 2020 werken we aan ons voornaamste doel: iedereen laten stralen met mooie wenkbrauwen, wimpers, lippen én huid. Perfectionisme is het sleutelwoord. We doen er alles aan om prachtige resultaten te creëren, die tot in de details kloppen. We zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en vinden het belangrijk onszelf te blijven ontwikkelen.

Op het gebied van wenkbrauwstyling zorgen we voor het perfecte plaatje. Met oog voor detail en professioneel precisiewerk realiseren we natuurlijke, symmetrische en strakke brows. Alles klopt: de vorm én de kleur.

GGD GECERTIFICEERDE BEAUTYSALON

Persoonlijke aandacht, oog voor detail en kwaliteit boven kwantiteit: dat kenmerkt onze beautysalon. Je kunt bij ons rekenen op vakmanschap. Je wordt bij ons altijd behandeld door een gediplomeerd styliste. Bovendien is onze beautysalon GGD gecertificeerd.