Permanente make-up

SEMIPERMANENTE MAKE-UP

Je gezicht is belangrijk en bepalend voor je uitstraling en zelfvertrouwen. Het liefst wil je er dag in dag uit zo fris mogelijk uitzien, op ieder moment van de dag. Oók als je net wakker bent! Daarom streven wij naar natuurlijk uitziende PMU. Door PMU aan te brengen op je wenkbrauwen, ogen of lippen zie je er op ieder moment van de dag fris uit. Let wel op, PMU is geen vervanging voor make-up. Onze visie is dat permanente make-up er zo subtiel en natuurlijk mogelijk uit mag zien. Less is more!

HET VERSCHIL

Bij (semi)permanente make-up wordt het pigment tot in de bovenste huidlaag aangebracht. Een tatoeage wordt in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent en zit dus dieper dan de permanente make-up. Permanente make-up oftewel PMU wordt in de lederhuid (de huid onder de opperhuid) geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent in tegenstelling tot een tatoeage. Daarom spreken we ook wel van semipermanente make-up. 

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN IN PMU

Sonja Popovic werkt in haar Beauty Concept Store uitsluitend met hoogwaardig pigment en de nieuwste technieken. De beautystudio heeft haar deuren sinds 1 januari 2020 geopend. Ons doel? De beste versie van jezelf naar boven halen op een natuurlijke manier in je gelaat. Iedereen is uniek en daarom stemmen we iedere behandeling af op jouw persoonlijke wensen.

PERMANENTE WENKBRAUWEN, OGEN, LIPPEN

Vollere wenkbrauwen die altijd in shape zijn, sprekende ogen en optisch vollere lippen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden van permanente make-up. Onze specialistische techniek, oog voor detail en hoogwaardige pigmenten geven jouw uitstraling een boost. En dat op ieder moment van de dag, zelfs als je net wakker bent. Geen cosmetische ingrepen nodig!