Professioneel aangebracht, met oog voor detail

PMU

Stralend op ieder moment van de dag

SEMIPERMANENTE MAKE-UP

Je gezicht is belangrijk en bepalend voor je uitstraling en zelfvertrouwen. Het liefst wil je er dag in dag uit zo fris mogelijk uitzien, op ieder moment van de dag. Oók als je net wakker bent! Permanente make-up kan je hierbij helpen. Door PMU aan te brengen op je wenkbrauwen, ogen of lippen zie je er op ieder moment van de dag fris uit.

Tatoeëren of PMU

HET VERSCHIL

Bij (semi)permanente make-up wordt het pigment tot in de tweede huidlaag aangebracht. Bij tatoeëren dringt de inkt door tot de diepste huidlaag.

Nieuw, nieuwer, nieuwst

DE NIEUWSTE TECHNIEKEN IN PMU

Sonja Popovic werkt in haar Beauty Concept store uitsluitend met hoogwaardig pigment en de nieuwste technieken. De beautystudio heeft haar deuren sinds 1 januari 2020 geopend. Ons doel? Jou laten stralen door je uitstraling op een natuurlijke manier te verbeteren. Iedereen is uniek en daarom stemmen we iedere behandeling af op jouw persoonlijke wensen.

Natuurlijk frisse uitstraling

PERMANENTE WENKBRAUWEN, OGEN, LIPPEN

Vollere wenkbrauwen die altijd in shape zijn, sprekende ogen en optisch vollere lippen: het behoort allemaal tot de mogelijkheden van permanente make-up. Onze specialistische techniek, oog voor detail en hoogwaardige pigmenten geven jouw uitstraling een boost. En dat op ieder moment van de dag, zelfs als je net wakker bent. Geen cosmetische ingrepen nodig!