Infralash Eyeliner

Verhelder je oogopslag met een natuurlijk lijntje boven je ogen. Infralash eyeliner wordt aangebracht met een PMU-apparaat

VOOR SPREKENDE OGEN

Dé nieuwste trend op het gebied van semipermanente make-up: Infralash eyeliner. Laat je wimpers voller lijken, maakt je ogen optisch groter en geeft een sprekend effect. En dat op ieder moment van de dag! Infralash eyeliner is een zeer subtiele, natuurlijke PMU-techniek. Aangebracht door onze specialist met oog voor detail.


Een andere trend op het gebied van semipermanente make-up: Shaded infralash. Een manier om jouw ogen nog meer te laten spreken. Het onderscheidt de traditionele behandeling door het schaduweffect aan de bovenkant. Dit effect zorgt voor een zachtere uitstraling en geeft een natuurlijkere look. 

WAT IS INFRALASH EYELINER?

Infralash eyeliner is een semipermanente make-upbehandeling waarbij een strak en dun lijntje tussen de aanzet van de wimperharen wordt geplaatst door een PMU-specialist. Het pigment wordt tot in de tweede huidlaag aangebracht. Na de behandeling heb je direct een frisse blik, sprekende en optisch grotere ogen én je oogkleur komt nog beter uit. De Infralash eyeliner wordt dun en natuurlijk aangebracht, waardoor het niet direct duidelijk is dat je permanente make-up draagt. De permanente eyeliner is voor iedereen geschikt!

VOOR EN TIJDENS DE BEHANDELING

Nice to meet you! Voordat we starten met de behandeling, vindt eerst een intakegesprek plaats. We bespreken je wensen en eventueel medicijngebruik. Zo komen we er samen achter of de Infralash eyeliner bij jou past. Belangrijk: nuttig geen cafeïne, drugs of alcohol 24 uur voorafgaand aan de behandeling. Draag je lenzen? Neem dan een lenzendoosje en -vloeistof mee, zodat je je lenzen uit kunt doen als je dat wilt. Tijdens de behandeling wordt een verdovende crème aangebracht, zodat je geen pijn ervaart.

Mooie oogopslag en open blik met een PMU infralash eyeliner behandeling

NA HET AANBRENGEN VAN PERMANENTE EYELINER

Je ooglid ziet waarschijnlijk een beetje rood na het zetten van de Infralash eyeliner; dit verdwijnt meestal dezelfde dag nog. Het pigment gaat barsten en afbrokkelen en tijdens dit genezingsproces is het belangrijk dat je je huid zo min mogelijk aanraakt. Het pigment komt vanzelf tevoorschijn en na 6-8 weken ben je welkom voor een touch-up!

Uiteraard wil je zo lang mogelijk plezier hebben van je permanente eyeliner. Houd je dan ook aan onze nazorgtips:

–       Vermijd water, sporten en sauna’s de eerste twee weken
–       Draag geen wimperextensions, mascara of andere oogmake-up
–       Als er korstjes ontstaan, blijf hier zoveel mogelijk vanaf en krab het er niet af
–       Ga twee weken niet in de zon of onder de zonnebank liggen

veelgestelde vragen over de behandeling

Volg de juiste nazorginstructies op en je geniet wel 1,5 tot 3 jaar van de Infralash eyeliner. Volg onze adviezen op en geniet zo lang mogelijk van de semipermanente make-up. Het kleurgebruik kan ook van invloed zijn op de zichtbaarheidsduur van de PMU: vraag hierover meer informatie aan onze specialist.

 –       Vollere wimperrand;
–       Natuurlijk resultaat;
–       Direct sprekende ogen;
–       Geschikt voor iedere leeftijd;
–       Geschikt voor alle huidtypes;
–       Maakt je oogpotlood/eyeliner overbodig;
–       Geen gedoe meer met eyeliner aanbrengen;
–       Wakker worden met een natuurlijke, sprekende look;
–       Subtiele eyeliner boven en/of onder op de wimperlijn.

 Tijdens het intakegesprek bespreken we eventuele huidproblemen en medicijngebruiken. Zo weten we zeker of de behandeling verantwoord is. Over het algemeen is het niet verstandig om PMU te laten zetten wanneer je:
–       Zwanger bent
–       Diabetes hebt
–       Bloedverdunners gebruikt
–       Hart- en/of vaatziekten hebt

Twijfels? Raadpleeg je arts!