LIPPIGMENTATIE

PERFECT AANGEBRACHT MET OOG VOOR DETAIL

Met een lippigmentatiebehandeling creëer je optisch vollere lippen, zónder cosmetische ingrepen. Alles om jou meer zelfvertrouwen te geven en je tevreden de deur uit te laten gaan! Lippen zijn tenslotte bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Daarom brengen wij de PMU voor je lippen aan met de juiste technieken en met uiterste precisie. We werken met hoogwaardige pigmenten in diverse kleuren. Voor lippen om te zoenen!

WAT IS LIPPIGMENTATIE?

Lippigmentatie, of PMU voor je lippen, is een semipermanente make-uptechniek die de lippen een mooie, volle vorm geeft. Bovendien breng je met deze behandeling meer symmetrie aan én kun je pigmentverlies oplossen door de lippen donkerder of juist lichter te maken. Met een PMU-apparaat wordt het pigment laagje voor laagje aangebracht op de lippen. Na de behandeling kun je langskomen voor een touch-up om de kleur weer op te frissen.

blush lips

Geen blosje op de wangen maar een blosje op de lippen! Met een blush lips behandeling krijgen jouw lippen een natuurlijke gloed. Dit is een subtiele manier van pigmenteren en het geeft je lippen nét dat extra beetje volume en gloss. Verzorg je lippen goed en het blijft tot 2 jaar zichtbaar.

DE JUISTE VOORBEREIDING

Je lippen zijn bepalend voor je gezichtsuitdrukking en dat is voor iedereen persoonlijk. Daarom nodigen we je uit voor een intakegesprek, voordat we starten met de behandeling. Hier bespreken we je wens en bepalen we welke lippigmentatiebehandeling het beste bij jou past. Met onze vakkennis en -kunde bepalen we vorm, kleur en techniek; speciaal voor jou op maat. Uiteraard met persoonlijke aandacht: alles zodat jij tevreden de deur uit gaat.
 
Belangrijk: Nuttig geen alcohol en/of cafeïne voor de behandeling. Wanneer we gaan starten met de behandeling, brengen we van tevoren een verdovende crème aan op de lippen, zodat je geen pijn ervaart. Na 6 tot 8 weken kom je weer langs voor een touch-up. Tijdens deze afspraak frissen we de kleur op en streven we naar het beste resultaat.

VOOR LANGDURIG MOOI RESULTAAT

Hydrateren, hydrateren, hydrateren! Houd je lippen goed vet met de crème die we meegegeven hebben na de behandeling, zéker voor en na het douchen. Pas op de dag van behandeling op met warme dranken en drink bij voorkeur uit een rietje. Maak je lippen tot 3 dagen na de behandeling niet nat. Zo kun je optimaal genieten van jouw prachtige lippen!

Veelgestelde vragen over de behandeling

Verzorg je lippen goed en je kunt tot wel 2 jaar plezier hebben van de behandeling! Let op: dit kan per persoon verschillen.

Handige tips om je lippen goed te verzorgen:
–       Maak je lippen tot 3 dagen na de behandeling niet nat
–       Vet je lippen goed in voor en na het douchen
–       Kijk op de dag van de behandeling uit met warme dranken en gebruik het liefst een rietje

Je kunt tot wel 2 jaar genieten van je PMU-lipbehandeling! Verzorg je lippen goed en je geniet het langste van het resultaat.

Wanneer je op het moment van de afspraak een actieve koortslip hebt, kan de behandeling niet plaatsvinden.
Ben je koortslip gevoelig? Dan adviseren wij 3 opties om te voorkomen dat je een actieve koortslip krijgt.
 
Optie 1: Vijf dagen voorafgaand aan de behandeling beginnen met smeren met Zovirax.
Optie 2: Anti-koortslip tabletten opvragen bij de huisarts
Optie 3: L Lysine pilletje nemen wanneer je ooit een koortslip hebt gehad