Bindweefselmassage

BINDWEEFSELMASSAGE

Verbeter de conditie van je huid! Deze effectieve behandeling wordt ingezet tegen verschillende huidproblemen. Jouw ervaren specialist voert de behandeling vakkundig uit. Het is een facelift zónder chirurgische ingreep. Deze behandeling is uit te breiden met lichttherapie. Lichttherapie staat bekend om zijn krachtige werking en heeft verschillende functies om de huid te verbeteren. Vraag ernaar bij ons in de salon.

WAT IS EEN BINDWEEFSELMASSAGE?

Een bindweefselmassage is een intensieve en actieve massage. Het bindweefsel is de onderste laag van de huid en bestaat uit collageen en elastine. Naarmate de huid ouder wordt, worden deze stoffen minder aangemaakt door ons lichaam. De huid verslapt en verliest zijn elasticiteit en zo ontstaan lijnen en rimpels.
De massage prikkelt de onderste huidlaag en bevordert de doorbloeding, waardoor meer zuurstof in het bloed komt. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd én wordt de aanmaak van collageen en elastine bevorderd. Dat verstrakt de huid en geeft je een prachtige, natuurlijke glow!

DE VOORDELEN

– Lift de huid
– Egalere huidtint
– Optimale doorbloeding, waardoor de huid er gezonder en stralender uit gaat zien
– Vermindert vochtophopingen en wallen onder de ogen
– Helpt bij het verminderen van acne en het verminderen van de zichtbaarheid van littekens
– Verzacht rimpels en fijne lijntjes
– Afvalstoffen worden afgevoerd
– Verbetering van de huidconditie
– Stimuleert de collageenproductie

AANRADERS & ADVIEZEN

Stoor je je aan je huid wanneer je in de spiegel kijkt of is je huid slapper en minder gezond dan je hoopt? Dan kan een bindweefselmassage een mooie behandeling zijn. Voordat we starten met een behandeling hebben we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek heb je alle ruimte om je wensen uit te spreken. Vanuit hier kijken we naar je huidtype en bepalen we of een bindweefselmassage aansluit op je verwachtingen. Over het algemeen raden we een bindweefselmassage aan bij:

–       Couperose
–       Een rokershuid
–       Vroegtijdige huidveroudering
–       Verslapte, niet-elastische huid
–       Een minder goed doorbloede huid
–       Acne en littekens

Veelgestelde vragen over de behandeling

Dit is afhankelijk van de doelstelling, de huidconditie en de behandelindicatie. In de meeste gevallen zijn 6 tot 12 behandelingen nodig. Het beste effect uit de bindweefselmassages haal je door de behandeling in kuurverband uit te laten voeren. Na een aantal behandelingen zal het weefsel van de huid soepeler aanvoelen en ziet de huidstructuur er beter uit. Dit komt doordat de doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en afvalstoffen afgevoerd worden.
 
Voor het beste resultaat raden we aan de behandeling om de zes weken te herhalen.

De bindweefselmassage is intensief en kan daardoor gevoelig zijn. De doorbloeding en de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd. De huid kan na de behandeling een beetje beurs aanvoelen, vooral na de eerste behandeling, maar dat is volkomen normaal.