Facials

FACIALS

Straalt jouw huid de laatste tijd minder, is je huid geïrriteerd, of stoor je je aan die (fijne) lijnen? Laat je adviseren door één van onze specialisten. In onze beautysalon ben je van harte welkom voor verschillende soorten facials. We bespreken je wens en geven vanuit hier een passend advies. Wij helpen jou je gezonde, egale huid terug te krijgen zodat jij weer vol zelfvertrouwen de deur uitgaat! Deze behandeling is uit te breiden met lichttherapie. Lichttherapie staat bekend om zijn krachtige werking en heeft verschillende functies om de huid te verbeteren. Vraag ernaar bij ons in de salon.

SOORTEN FACIALS

Facials zijn er in veel verschillende soorten. Er zijn dan ook veel verschillende huidproblemen die ieder vragen om een unieke, persoonlijke behandeling. In onze Beauty Concept Store bieden we anti-aging, kalmerende, egaliserende, verhelderende en hydraterende facials. De behandelingen hebben niet alleen op lange termijn effect, maar bieden ook een aantal directe, prachtige resultaten. Zo kunnen facials je huid direct kalmeren en een mooie glow geven.

 

HOE WERKT EEN FACIAL BEHANDELING?

Nadat we exact besproken hebben wat jouw wensen zijn, bepalen we welke facial het beste bij jou past. Tijdens de behandeling volgen we een aantal stappen. Iedere stap heeft een eigen, uniek product. In onze beautysalon maken we gebruik van Cosmedix producten. Cosmedix maakt uitsluitend gebruik van de meest pure ingrediënten en actieve werkstoffen. De producten van Cosmedix worden wereldwijd aanbevolen door huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. 

Haal het maximale uit je huid

Huidproblemen komen vaak voor; je bent niet de enige! Toch kun je hier dagelijks mee geconfronteerd worden en dat kan je zelfvertrouwen aantasten. Dat is zonde, want verbetering of vermindering van deze huidproblemen is zéker mogelijk. Je bent van harte welkom in onze Beauty Concept Store voor een huidverbeterende behandeling die perfect bij jou past. Onze specialisten maken een behandelingsplan op maat.

Veelgestelde vragen over de behandeling

Veel mensen hebben huidproblemen. Je kunt je hieraan storen, maar gelukkig kun je er ook heel gemakkelijk iets aan doen! Facials zijn geschikt voor alle huidtypen en dankzij de vele mogelijkheden is er altijd wel een behandeling die bij jou past.

Onze facials geven niet alleen resultaat lange termijn, maar óók op korte. Dat wil zeggen dat je huid zichtbaar meer straalt, rustiger én egaler kan zijn na een facial. 

Een facial bestaat uit een dieptereiniging, dermaplaning en een bindweefselmassage.