HUIDVERBETERENDE PEELINGS

STRALENDE HUID

Maak kennis met onze huidverbeterende peelings! Peelings vernieuwen je huid en geven je een stralende gloed. Het verfijnt je huid, vermindert lijnen en rimpels. Pigmentvlekken vervagen of verdwijnen helemaal. Bovendien helpt een peeling ontstekingen (acne), poriestructuur, talgproductie en littekens te voorkomen en zichtbaar te verminderen. Daarnaast stimuleert een peeling collageen en elastine aanmaak. Kortom: alles voor een gezonde huid waar jij trots op mag zijn! Deze behandeling is uit te breiden met lichttherapie. Lichttherapie staat bekend om zijn krachtige werking en heeft verschillende functies om de huid te verbeteren. Vraag ernaar bij ons in de salon.

PEELINGS: UITGELEGD

Met een peelingbehandeling stimuleer je de celdeling van de huid. Er worden nieuwe huidcellen aangemaakt en de oude, dode huidcellen worden van het oppervlak afgestoten. Het zorgt voor de onthulling van een nieuwe, gezonde huid.

We passen de peeling volledig aan op jouw huidtype en wensen. Op basis hiervan bepalen we de types en percentages zuren, enzymen en korrels. Zo ervaar jij de perfecte gezichtsbehandeling en verlaat je onze Beauty Concept Store met een frisse, stralende huid.

MAAK KENNIS MET DE PEELINGS VAN COSMEDIX

De peelings van Cosmedix Skincare zijn innovatief en gericht op huidverbetering. Dankzij de combinatie van fruitzuren, retinol en antioxidanten, streven we naar het beste resultaat. Dit alles met de focus op gezondheid.
 
Het peelingprogramma start altijd met Level 1 en wordt volledig aangepast op jouw wensen en huidtype.

Level 1 peeling

Deze milde peeling bevat L-Lactic acid, blueberry extract en Jojoba Beads. Dit zorgt voor een zachte maar krachtige exfoliatie. Dit zorgt onmiddellijk voor een gladde en stralende huid zonder roodheden. Dit is de eerste peeling van het Cosmedix peeling traject. Je hebt voor deze peeling geen voorbereiding van de huid nodig. Geschikt voor ieder huidtype.

Level 1+ peeling

De peeling uit level 1+ bevat een laag percentage retinol. Retinoïden staan bekend om hun krachtige celvernieuwende capaciteiten. Retinoïden prikkelen door een signaal naar de kern van de cel te sturen. De peeling treatment zal volledig worden aangepast aan jouw huidconditie en huidwensen. Er is voor deze peeling minimaal 2 weken voorbereiding nodig met de juiste producten.

Level 2 peeling

Deze peeling is samengesteld zonder zuren. Deze anuale exfoliatie met algenextracten is speciaal samengesteld om acne littekens te verminderen, hardnekkige pigmentatie naar de oppervlakte te krijgen en de huid in zijn algeheel te vernieuwen. Je dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan en de huid dient minimaal 4 weken voorbereid te zijn met de juiste producten.

Level 2+ peeling

Uniek door een hoge concentratie Lactic acid en retinol. Deze peeling stimuleert de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe cellen. Een perfecte peeling om in te zetten tegen pigmentatie en bij huidverjonging. Je dient Level 1+ volledig te hebben afgerond om deze peeling te ondergaan. Bereid je huid minimaal 8 weken voor met de juiste producten.

VEELGESTELDE VRAGEN over de behandeling

–       Verbetert de huidstructuur
–       Vermindert fijne lijnen en rimpels
–       Vervaagt pigmentvlekken
–       Voorkomt ontstekingen en worden zichtbaar verminderd
–       Vermindert littekens
–       Vermindert talgproductie
–       Verfijnt de poriestructuur
–       Vernieuwt de huid
–       Aanmaak elastine en collageen   

–       Scrub de huid niet
–       Vermijd de eerste 48 uur intensieve trainingen
–       Vermijd sauna’s en stoombaden tot 48 uur na de behandeling
–       Smeer geen producten op de huid die zuren of retinoïden bevatten