Henna Brows Tilburg

HENNA BROWS TILBURG

Wil je mooi gekleurde wenkbrauwen? Kijk dan eens naar de henna brows van BrowBar Tilburg. We geven een mooie natuurlijke look aan je wenkbrauwen in de kleur die jij het liefste wilt. Wij helpen je graag aan de gewenste volle wenkbrauwen met deze natuurlijke techniek. De ervaren specialisten van BrowBar Tilburg creëren voor jou het beste resultaat.

WENKBRAUWEN KLEUREN

Henna brows zijn er om je wenkbrauwen te kleuren. De speciale henna verf die hiervoor gebruikt wordt bedekt echter niet alleen de haartjes maar ook de huid onder de wenkbrauw. Zo kunnen we je wenkbrauwen zorgvuldig opvullen en is de kleur dieper en intenser. Dat geeft niet alleen een langer resultaat, maar ook de volle en strakke wenkbrauwen die je zo graag wilt. Je kunt henna wenkbrauwen creëren in diverse kleuren, afhankelijk van jouw wensen en wat past bij je huidskleur. Eventuele vragen en wensen bespreken we vooraf in een intake gesprek in de BrowBar studio in Tilburg.

VOORDELEN

Het laten zetten van henna brows heeft verschillende voordelen ten opzichte van de gewone wenkbrauwverf die ook te verkrijgen is.

  • Henna is een natuurlijk product wat ook een natuurlijk effect creëert.
  • Het resultaat blijft tot wel 5 weken zitten, in tegenstelling tot gewone wenkbrauwverf wat meestal maar 2 weken zichtbaar is.
  • Hoeft maar een kwartier in te trekken voordat je resultaat ziet.
  • In tegenstelling tot henna tatoeages krijg je bij de henna brows geen rode gloed over de verf.

Je profiteert dus van een mooi en natuurlijk product waar je lang van kunt genieten. BrowBar Tilburg adviseert je graag over alle mogelijkheden om samen tot het gewenste resultaat te komen.

DIVERSE WENKBRAUWBEHANDELINGEN

Naast de henna brows kun je bij de BrowBar in Tilburg terecht voor vele andere wenkbrauwbehandelingen. Bijvoorbeeld wanneer je voor een langdurig effect wilt gaan of je wenkbrauwen wilt laten liften. Je kunt bij ons terecht voor onder andere:

Ben je benieuwd naar de beste behandeling voor jouw perfecte wenkbrauwen? Neem dan gerust contact op. Wil je jouw wenkbrauwen laten verven met henna? Maak dan direct een afspraak bij ons in Tilburg voor jouw henna brows. We zien je graag snel in onze studio!