HENNA BROWS BY THE BROWBAR

HENNA BROWS

Bij henna brows gaat het in de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwen. Het voordeel van henna brows – in tegenstelling tot gewoon verven – is dat de henna verf ook op de huid onder de wenkbrauw blijft zitten. Dankzij deze manier van verven kan de wenkbrauw zorgvuldig opgevuld worden en is de kleur mooier en intenser. Met als resultaat: langer plezier van eyebrows in de perfecte tint, maar ook van vollere en strakkere wenkbrauwen.

VOOR DE BEHANDELING

Voor de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. In dit gesprek word je uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en eventuele gevolgen. Er wordt altijd gevraagd of er sprake is van allergieën, je medicijnen gebruikt, je last hebt van huidirritatie of andere componenten die ervoor kunnen zorgen dat de behandeling niet door kan gaan. Uiteraard mag je tijdens het intakegesprek ook al je vragen afvuren, zodat je met een fijn gevoel aan de behandeling begint.

NA DE BEHANDELING

Ook na de behandeling is goede verzorging belangrijk. Door de adviezen van onze brow specialist nauwkeurig op te volgen, geniet je zo lang mogelijk van een mooi resultaat. Zo wordt het o.a. aangeraden om de zon en/of zonnebank zoveel mogelijk te vermijden na het aanbrengen van henna brows en vragen we je op te letten met peelings, reinigingsproducten en producten waarin olie verwerkt zit.

Download hier het Nazorg formulier