LASH LIFT BY THE BROWBAR

LASH LIFT

Een Lash Lift behandeling lift en krult de natuurlijke wimper. Dit zorgt ervoor dat de wimpers langer, voller en donkerder ogen. Zo krijgen ze een stralende, prominente rol in het gezicht, zonder dat daar nepwimpers aan te pas komen. De Lash Lift wordt uitgevoerd met siliconen pads en verschillende lotions die zorgen voor een blijvende krul. De Lash Lift is geschikt voor elke wimperlengte- en dikte. Het resultaat gaat 4 tot 8 weken mee.

VOOR DE BEHANDELING

Voor iedere behandeling bij de BrowBar vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we alle opties om erachter te komen welke techniek het beste bij je past. Zo weten we zeker we dat we met de Lash Lift behandeling voldoen aan jouw wensen. Om de behandeling veilig en verantwoord uit te kunnen voeren, vragen we altijd naar allergieën, medicijngebruik en aspecten die van invloed kunnen zijn op hoe de behandeling uitpakt.

NA DE BEHANDELING

We vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je Lash Lift, dus je gaat niet naar huis zonder een aantal nazorgtips. Bij een Lash Lift is het belangrijk voorzichtig om te gaan met je wimpers. Geen cosmetische producten, douchen, zon en sporten de eerste dag na de behandeling. Ook het gebruik van shampoo en conditioner kan de kleur van de wimpers verzwakken.

Download hier het Nazorg formulier