Microblading in Tilburg

MICROBLADING IN TILBURG

Wil jij natuurlijke wenkbrauwen laten zetten met behulp van microblading? Kom dan langs bij de Browbar in Tilburg en laat met deze speciale techniek wenkbrauwen zetten. Het zorgt voor een subtiel effect met veel impact op jouw natuurlijke look. We helpen je graag met deze populaire behandeling voor een prachtig resultaat.

SEMI-PERMANENTE MAKE-UP

Microblading is een vorm van semipermanente make-up die je wenkbrauwen als het ware tekent. Met behulp van een aantal kleine naaldjes worden er kleine strokes gezet die als het ware de wenkbrauwen nabootsen. Door de fijne techniek kun je ieder haartje tekenen waardoor het uiteindelijk een heel natuurlijk effect heeft. Je wenkbrauwen zullen nauwelijks van echt te onderscheiden zijn na de behandeling, zeker omdat de kleur nog enigszins vervaagt na de behandeling. Belangrijk bij deze techniek is dat het heel nauwkeurig gebeurt zodat jouw wenkbrauwen er compleet en netjes uit komen te zien. Na de behandeling kun je 1 tot 2 jaar genieten van het natuurlijke resultaat.

WANNEER KIEZEN VOOR MICROBLADING?

Er zijn verschillende redenen waarom microblading je kan helpen, wanneer je:

  • niet meer iedere dag je wenkbrauwen zelf wilt tekenen.
  • altijd de perfecte wenkbrauwen wilt hebben, ongeacht het moment van de dag of wat je aan het doen bent.
  • zelf weinig tot geen eigen wenkbrauwhaartjes hebt.
  • last hebt van alopecia.
  • littekens in je wenkbrauwen hebt.
  • je vollere wenkbrauwen wilt.

In deze gevallen, of gewoon wanneer je jouw wenkbrauwen er natuurlijker uit wilt laten zien, is microblading uitstekend geschikt. We bespreken vooraf in onze studio in Tilburg graag hoe jij jouw wenkbrauwen wilt hebben.

COMBINEREN MET POWDER BROWS

Jij bepaalt hoe je jouw wenkbrauwen er uit wilt laten zien. Met microblading kunnen we ieder haartje zorgvuldig natekenen, zodat je weer kunt genieten van een mooie natuurlijke look. Voor het optimale resultaat wordt de microblading behandeling vaak gecombineerd met het zetten van powder brows. Op deze manier kun je naast het creƫren van wenkbrauwen in de juiste vorm en kleur ook nog wat vollere wenkbrauwen laten zetten. Met deze poedertechniek krijg je strakke en volle wenkbrauwen, zodat het eindresultaat helemaal naar wens is.

Kom voor microblading langs in Tilburg

 

Wil jij graag een microblading behandeling voor jouw wenkbrauwen? Dan ben je altijd welkom in de Browbar in Tilburg. Vooraf doen we een intakegesprek om je wensen en eventuele belemmeringen te bespreken en na de behandeling voorzien we je van uitgebreide nazorginstructies. Voor natuurlijke wenkbrauwen met een langdurig resultaat maak je direct een afspraak bij ons voor microblading. Voor meer informatie kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.