Over ons

Wanneer dromen en passie samenkomen

Vier jaar geleden begon Sonja Popovic vanuit haar zolderkamer in Tilburg met PMU-behandelingen (powderbrows). Al gauw werd het zó druk, dat het thuis niet meer te doen was! Het bedrijf groeide uit tot een bekend instituut in PMU en browstyling, onder de naam BrowBar Tilburg. Dit was natuurlijk geweldig, maar hier stopte Sonja’s passie niet! Een beauty concept store werd het nieuwe doel.

Een one-stop-shop waar je terecht kunt om de mooiste versie van jezelf naar boven te halen. Een plek waar je verzekerd bent van kwaliteit, aandacht en goed advies; afgestemd op jouw persoonlijke situatie. In de Beauty Concept Store wordt alleen gewerkt met behandelingen en technieken waarbij maatwerk voorop staat. Bovendien is Beauty Concept Store Tilburg een GGD-gecertificeerde beautysalon. Dat betekent dat je te allen tijde behandeld wordt door een ervaren en gediplomeerd styliste en specialiste. Kwaliteit staat boven kwantiteit.

Kom langs en laat je inspireren!

Meet the team

Sonja Popovic

FOUNDER & PMU SPECIALIST

Als klein meisje droomde ik altijd al van een eigen beautysalon. Ooit ben ik begonnen als gediplomeerd haarstylist en visagist. Later ben ik opgeleid tot professioneel PMU-artiest. Ik heb een flinke loopbaan achter de rug en inmiddels weet ik dat mijn passie in de beautybranche ligt. Na het openen van mijn eigen BrowBar werd het tijd voor een nieuwe stap waarbij alles samenkwam.

Als perfectionist zet ik altijd de puntjes op de i en wil ik je met een goed en zelfverzekerd gevoel mijn salon uit laten lopen! Naast mijn passie en liefde voor beauty heb ik ook nog twee andere liefdes: mijn prachtige zoon en dochter, waar ik het liefst tijd mee spendeer wanneer ik niet in de salon te vinden ben. Ik verwelkom je graag in de concept store en ik kan niet wachten om samen te werken aan de beste versie van jouzelf!

See you soon, liefs Sonja.

Puck

BROW & LASH STYLIST

Nienke

SCHOONHEIDSSPECIALISTE