Volle wenkbrauwen met natuurlijke haartjes

Combibrows

PMU combibrows: natuurlijke wenkbrauwen met poedereffect en kleine, getekende haartjes

Natuurlijk, subtiel maatwerk

BEAUTY CONCEPT STORE SONJA POPOVIC

Wenkbrauwen zijn bepalend voor je uitdrukking, uitstraling, zelfvertrouwen en je look. Onze missie is om bij jou de perfecte wenkbrauwen aan te brengen, zodat jij met een glimlach onze beauty concept store verlaat. Wil jij vollere, symmetrische wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien? Dan is onze combibrows-behandeling iets voor jou!

WAT ZIJN COMBIBROWS?

De naam zegt het al: combibrows ontstaan uit twee semipermanente make-uptechnieken: microblading en powderbrows. Met de microblading techniek worden de haartjes stuk voor stuk gepigmenteerd om je wenkbrauw natuurlijk voller te maken. Vervolgens kleuren we de wenkbrauwen subtiel in met een ombré-techniek om het poederige effect van de powderbrows te creëren. Deze combinatie geeft een prachtig resultaat en jij wordt iedere dag wakker met volle, strakke wenkbrauwen!

Kennismaken, voorbereiden, starten

VOOR DE BEHANDELING

Voordat we starten met de behandeling, maken we kennis. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wens en bepalen we welk specialisme van onze Beauty Concept Store het beste bij jou past. We bepalen kleur, vorm en techniek om zo tot een perfect resultaat te komen. Dit doen we met behulp van browmapping. Ben je tevreden met de vorm? Dan gaan we je wenkbrauwen pigmenteren met permanente make-up.

Voordat we met onze PMU-apparaten aan de slag gaan, brengen we eerst een verdovende crème aan op je wenkbrauwen: zo ervaar je geen pijn. De eerste behandeling duurt 2 tot 2,5 uur. We zien je graag terug voor een touch-up na 6 tot 10 weken. Tijdens deze afspraak doen we alles aan je wenkbrauwen wat op nog nodig is. We passen waar nodig de kleur en vorm aan.

Combibrows: aangebracht met een PMU-apparaat door onze browstyling specialisten

Nazorg, onderhoud, verzorging

VOOR LANGDURIG MOOIE WENKBRAUWEN

Zien je wenkbrauwen er (zeer) donker uit of zien ze rood rondom? Maak je geen zorgen, want dit verdwijnt in de eerste dagen. Tijdens het genezingsproces heb je kans dat er kleine korstjes ontstaan op je wenkbrauwen. Dit komt doordat het pigment barst. Het is belangrijk om hier niet aan te krabben! De korstjes vallen er vanzelf af. Krab je de korstjes er toch af, dan heb je kans dat je het pigment meetrekt. Dat zou zonde zijn.
 
Onder die korstjes komt nieuw pigment tevoorschijn. Soms is dit pigment erg licht en soms zelfs helemaal niet zichtbaar. Heb geduld, het pigment verschijnt vanzelf na een paar weken. Daarna mag je terugkomen voor de touch-up.
 
Nazorg is belangrijk! We adviseren je de huid zo min mogelijk aan te raken en water, sporten, zon, sauna’s, make-up en gezichtsbehandelingen de eerste dagen te vermijden. Kun je de zon niet vermijden, smeer dan met een zonbescherming met SPF50.

Meer weten over combibrows?

Vraag, antwoord, tips

Permanente make-up lijkt op tatoeëren, maar waar tatoeages tot in de diepste huidlaag gezet worden, wordt PMU in de tweede huidlaag geplaatst. Dat maakt de combibrows semipermanent. Het resultaat blijft zo’n 1 tot 2 jaar zitten, waarna je van harte welkom bent voor een touch-up in onze Beauty Concept Store!

Powderbrows worden gezet met een poedertechniek, door kleine puntjes in de huid te pigmenteren. Dit geeft een ombré-effect en hierdoor heb je een subtiele, natuurlijke look. Bij combibrows worden eerst kleine haartjes gepigmenteerd, dit heet microblading. Daarna wordt de wenkbrauw ingekleurd met de ombré-techniek. Combibrows zijn dus een combinatie van powderbrows en microblading.

Dit is gedeeltelijk afhankelijk van je huidtype. Heb je een zeer vette huid? Dan kun je prima combibrows laten zetten, maar dan bestaat de kans dat je het beste na ongeveer 1 jaar een touch-up in kunt plannen. Vind je je wenkbrauwen er na een jaar nog goed uitzien? Dan kun je er ook voor kiezen je wenkbrauwen na 1,5 tot 2 jaar bij te laten werken.

Er zijn een paar gevallen waarbij het niet verstandig is om PMU te laten zetten. Tijdens het intakegesprek zullen we eventueel medicijngebruik, huidproblemen en allergieën bespreken om er zeker van te zijn of de behandeling verantwoord is.
 
Het is niet verstandig om combibrows te laten zetten wanneer je:
• Zwanger bent
• Hart- en vaatziekten hebt
• Bloedverdunners gebruikt
• Diabetes hebt
 
Raadpleeg in deze gevallen altijd je arts.