Skincare

HUIDVERBETERING EN GEZICHTSBEHANDELINGEN

Ben jij de laatste tijd niet meer zo tevreden over je huid en wil je hier iets aan doen? Laat je adviseren door onze ervaren huidspecialist. Met de OBERSVE520x kunnen wij tot in de diepste huidlagen kijken en de onderliggende huidindicaties vaststellen. Aan de hand van de huidanalyse, in combinatie met jouw wensen en doelen, bepalen we een op maat gemaakt & persoonlijk behandelplan, waarmee we de gewenste resultaten kunnen behalen. Fijne lijnen, rimpels, roodheden, littekens, poriestructuur; met de juiste gezichtsbehandeling is hier allemaal verbetering in te brengen. Wij helpen jou je gezonde, strakke huid terug te krijgen zodat jij weer kunt stralen!

VERBETER JE HUID OP JOUW MANIER

Huidproblemen komen vaak voor en je kunt hier dagelijks mee geconfronteerd worden. Verbetering of vermindering van deze huidproblemen is mogelijk! Je bent van harte welkom in onze Beauty Concept Store voor een huidverbeterende behandeling die naadloos op jouw wensen aansluit. We starten de afspraak met een intakegesprek waarin we je wensen bespreken. Vanuit hier maken we een persoonlijk behandelplan op maat, waarin we adviezen geven over welke behandeling het beste bij jou past.

Wanneer je last hebt van acne ben je bij Beauty Concept Store aan het juiste adres! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het behandelen van acne. Onze acne behandelingen worden vaak 100% vergoed door je zorgverzekeraar. Informeer hiernaar bij jouw zorgverzekering. Zowel peelings, dermaplaning en microneedling zijn passend als behandeling bij dit huidprobleem. Laat je adviseren voor producten voor thuis, dit voor een optimaal resultaat.