About SONJA POPOVIC & BROWBAR

Sonja Popovic

Ik ben Sonja Popovic, 38 jaar, master in brow styling en eigenaresse van de BrowBar. Als klein meisje droomde ik van een eigen beautysalon. Ik ben van oorsprong gediplomeerd haarstylist en visagist, later ben ik opgeleid tot professioneel (S)PMU-artist. Met mijn team werk ik iedere dag aan de mooiste wenkbrauwen, lippen en wimpers, die we creëren met diverse on-trend beautytechnieken. Schoonheid is echt mijn grote passie. Met de BrowBar is mijn droom werkelijkheid geworden.

BEKIJK HIER HET AANBOD

Bij de BrowBar kun je terecht voor meerdere stylingtechnieken op het gebied van wenkbrauwen.

BROWBAR TILBURG

BrowBar Tilburg is opgericht op 1 januari 2020, met als voornaamste doel om iedere vrouw te laten stralen met prachtige wenkbrauwen. En dan hebben we het echt over wenkbrauwen waarbij alles klopt: de vorm én de kleur. Perfectionisme is hierin een belangrijk sleutelwoord. Er wordt alles aan gedaan om prachtige resultaten te creëren, die tot in de details kloppen. Dit doen we onder andere door onszelf te blijven ontwikkelen en altijd op zoek te gaan naar de nieuwste technieken. Zodat we onze klanten iedere dag van het allerbeste kunnen voorzien.

Jij staat bij ons voorop. De klant is koningin. Doordat de BrowBar kleinschalig is, kunnen we iedere klant de persoonlijke aandacht geven die zij verdient. We nemen echt de tijd voor je, hebben oog voor detail en stellen kwaliteit boven kwantiteit. We focussen ons op beauty waardoor we uitblinken op dit gebied. Je kunt rekenen op vakmanschap.

In de BrowBar word je te allen tijde behandeld door een gediplomeerd styliste. Daarnaast is het fijn om te weten dat we een GGD-gecertificeerde beautysalon zijn en we dus volgens de hygiënevoorschriften werken. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen, een intakegesprek is vrijblijvend.