About SONJA POPOVIC & BROWBAR

Sonja Popovic

Ik ben Sonja Popovic, 37 jaar, master in brow styling en eigenaresse van de BrowBar. Als klein meisje droomde ik al van een eigen beautysalon. Ik ben van oorsprong gediplomeerd haarstylist en visagist, en mag mezelf nu ook professioneel eyebrow artist noemen dankzij een gedegen opleiding.

Schoonheid is dus echt mijn grote passie. Ik vind het dan ook geweldig dat mijn droom werkelijkheid is geworden met de BrowBar.

Ik ben gepassioneerd in de dingen die ik doe, ik kom uit een ondernemende familie en dat vertaalt zich in alles in mijn leven. Ook in de BrowBar. Ik ga door waar anderen stoppen en vind het belangrijk dat wenkbrauwen kloppen. Wenkbrauwen zijn tenslotte prominent in het gezicht aanwezig. Met perfectionisme en enthousiasme voorzie ik iedere vrouw in mijn salon van wenkbrauwen om mee te pronken.

 

BEKIJK HIER HET AANBOD

Bij de BrowBar kun je terecht voor meerdere stylingtechnieken op het gebied van wenkbrauwen.

BROWBAR TILBURG

BrowBar Tilburg is opgericht op 1 januari 2020, met als voornaamste doel om iedere vrouw te laten stralen met prachtige wenkbrauwen. En dan hebben we het echt over wenkbrauwen waarbij alles klopt: de vorm én de kleur. Perfectionisme is hierin een belangrijk sleutelwoord. Er wordt alles aan gedaan om prachtige resultaten te creëren, die tot in de details kloppen. Dit doen we onder andere door onszelf te blijven ontwikkelen en altijd op zoek te gaan naar de nieuwste technieken. Zodat we onze klanten iedere dag van het allerbeste kunnen voorzien.

Jij staat bij ons voorop. De klant is koningin. Doordat de BrowBar kleinschalig is, kunnen we iedere klant de persoonlijke aandacht geven die zij verdient. We nemen echt de tijd voor je, hebben oog voor detail en stellen kwaliteit boven kwantiteit. We focussen ons op beauty waardoor we uitblinken op dit gebied. Je kunt rekenen op vakmanschap.

In de BrowBar word je te allen tijde behandeld door een gediplomeerd styliste. Daarnaast is het fijn om te weten dat we een GGD-gecertificeerde beautysalon zijn en we dus volgens de hygiënevoorschriften werken. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen, een intakegesprek is vrijblijvend.