DIENSTEN BROWBAR

AANBOD

Bij de BrowBar kun je terecht voor meerdere wenkbrauwstylingtechnieken om een mooi resultaat te behalen. Ieder paar wenkbrauwen zien we als een nieuw project. Geen wenkbrauw is namelijk hetzelfde. Dat vraagt om maatwerk en persoonlijke aandacht voor de klant. En juist dat doen we met liefde. Wenkbrauwen mogen dan wel verschillen, maar er is één ding dat in onze BrowBar nooit verandert: wij werken alleen met de beste, hoogwaardige producten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik adviseer je graag over wat werkt voor jouw brows!

Powder Brows

BrowBar maakt veelvuldig gebruik van de poedertechniek om wenkbrauwen in een prachtige, natuurlijke shape te brengen. De wenkbrauw wordt op subtiele wijze met pigment ingekleurd (uiteraard pas nadat we samen de vorm en kleur van de wenkbrauwen hebben bepaald), wat zorgt voor een natuurlijk ogende en strakke wenkbrauw. Je geniet zo’n 1,5 jaar van powder brows, daarna is een touch-up nodig.

Henna Brows

Bij henna brows gaat het in de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwen. Het voordeel van henna brows – in tegenstelling tot gewoon verven – is dat de henna verf ook op de huid onder de wenkbrauw blijft zitten. Hierdoor heb je langer plezier van eyebrows in de perfecte tint.

 

Brow Lamination

Dit noemen we ook wel de brow lift. Zoals de naam al zegt, is deze techniek er om je wenkbrauwen te liften. Met een speciale lotion is het mogelijk je wenkbrauwharen een bepaalde richting op te borstelen, waardoor je een mooie vorm krijgt en de wenkbrauwhaartjes niet alle kanten op staan. Dit zorgt voor een voller resultaat voor ongeveer zes weken.

Brow Mapping

Met brow mapping kan de perfecte verhouding tussen je gezichtslijnen en de eyebrows gevonden worden. We gaan tenslotte voor zo symmetrisch mogelijke wenkbrauwen, die jouw gezicht nóg mooier laten uitkomen. Deze meettechniek is de beste manier om de juiste vorm te bepalen. Laat je verrassen door wat een andere manier van bijvoorbeeld tekenen voor je gezicht kan doen.