Lippigmentatie BY THE BROWBAR

LIPPIGMENTATIE

Lippigmentatie is een fenomeen waarbij het draait om het creëren van mooie, volle lippen, zonder dat daar een cosmetische ingreep voor nodig is. Bij BrowBar Tilburg gebruiken we verschillende semi-permanente make-up technieken om de meest gewilde lippen vorm te geven. Lippen zijn tenslotte, net zoals wenkbrauwen, een belangrijk onderdeel van je gezicht en bepalen mede je uitstraling. Lippigmentatie wordt vooral gekozen om de lippen een mooie, volle vorm te geven en symmetrie aan te brengen, maar ook om de lippen juist lichter of donker te maken en pigmentverlies op te vullen. Wij werken met hoogwaardige pigmenten in diverse kleuren. Hiermee creëren we lippen om te zoenen!

FULL LIPS

Bij full lips spreken we van het lipstick-effect. Tijdens de behandeling worden de volledige lippen ingekleurd met pigment, waardoor de lippen geaccentueerd worden en optisch voller lijken. Lippenstift dragen is na deze behandeling niet meer nodig. De kleur vervaagt na de behandeling nog iets. Je geniet zo’n 2 jaar van fuller lips indien je de lippen goed verzorgt.

LIPLINER

Een lijntje om de lippen helpt voor een vollere aanblik van de lippen en is daarnaast de perfecte tool om symmetrie te creëren. Ben je niet tevreden over de vorm van je lippen? Of wil je meer volume? Dan is de lipliner behandeling echt iets voor jou. Door contour rondom de lippen te pigmenteren, is het mogelijk de liplijn te corrigeren en een mooie vorm in de lippen te brengen. De lipliner blijft zo’n 2 jaar mooi indien je de lippen goed verzorgt.

BLUSH LIPS

Geen blosje op de wangen, maar een blosje op de lippen. Dankzij een blush lips behandeling krijgen jouw lippen een naturelle gloed. Deze natuurlijke manier van pigmenteren geeft jouw lippen nét dat beetje extra volume en ‘gloss’. Lip blush blijft 2 jaar zitten indien je de lippen goed verzorgt.

Nieuwsgierig welke techniek het beste werkt voor jouw lippen? Neem dan contact op!

Download hier het Nazorg formulier