Powder brows in Tilburg

POWDER BROWS IN TILBURG

Wil je mooie volle wenkbrauwen? Door het creëren van Powder brows kunnen we je het perfecte volume wenkbrauwen geven die niet van echt te onderscheiden zijn. Bij BrowBar Tilburg kun je terecht voor deze speciale poederbehandeling om mooie volle wenkbrauwen te creëren. Deze behandeling is bovendien geschikt voor ieder huidtype en kan iedere vrouw helpen.

POEDERTECHNIEK

Bij het creëren van de Powder brows wordt een speciale poedertechniek gebruikt. Hiermee kunnen we de wenkbrauwen in de juiste vorm shapen en ze invullen met pigment. We gebruiken hiervoor semipermanente make-up, wat inhoudt dat na afloop van de behandeling de kleur nog wat vervaagt en je wenkbrauwen een meer natuurlijke uitstraling krijgen. Dankzij de subtiele techniek waarbij heel netjes gewerkt kan worden zijn je wenkbrauwen na de behandeling nauwelijks van echte haartjes te onderscheiden. Het lijkt op deze manier net alsof je de wenkbrauwen hebt gepoederd, vandaar ook de naam Powder brows.

 

TOUCH-UP

Voor het beste effect van de Powder Brows zijn twee behandelingen nodig. Voor de eerste behandeling vindt er bovendien altijd een intakegesprek plaats in onze studio in Tilburg. Hierbij bespreken we je wensen voor de perfecte wenkbrauwen af, maar kijken we ook naar eventuele huidproblemen, allergieën of medicijnengebruik die van invloed kan zijn op de behandeling. Na acht tot twaalf weken wordt je terug verwacht voor de tweede behandeling. Dan krijg je in onze Browbar in Tilburg een touch-up om de wenkbrauwen perfect af te werken.

OPTIMALE NAZORG

Na de twee behandelingen is het belangrijk om de wenkbrauwen goed te onderhouden om zo lang mogelijk van het resultaat te kunnen genieten. Het zetten van permanente inkt zorgt voor een tijdelijke beschadiging van de huid en dus moet je deze goed verzorgen om optimaal te herstellen. Zorg er dus voor dat je:

  • 5 dagen na behandeling niet sporten.
  • 4 weken geen gebruik maakt van baden, zwembaden, sauna’s en stoombaden.
  • 4 weken geen direct zonlicht of zonnebank pakt met de behandelde huid

Daarnaast moet je de huid goed schoon houden en verzorgen. Hoe je dit precies kunt doen leggen we je na de behandeling rustig uit zodat je huid goed kan genezen en de wenkbrauwen prachtig blijven zitten. Vervolgens kun je zeker 1,5 jaar genieten van mooie strakke wenkbrauwen. Wil je ze dan weer laten bijwerken? Dan kun je gerust bij onze BrowBar in Tilburg langskomen voor een nieuwe touch-up.

Powder brows laten zetten in Tilburg

Wil je graag je wenkbrauwen laten bijwerken voor volle wenkbrauwen met een natuurlijke effect? Kom dan bij ons langs in Tilburg en laat prachtige Powder brows zetten. Wij helpen je graag aan de gewenste eyebrows. Maak direct een afspraak voor jouw wenkbrauwen of neem contact op voor meer informatie.