Reviews SONJA POPOVIC & BROWBAR

 

 

BROWBAR TILBURG

BrowBar Tilburg is opgericht op 1 januari 2020, met als voornaamste doel om iedere vrouw te laten stralen met prachtige wenkbrauwen. En dan hebben we het echt over wenkbrauwen waarbij alles klopt: de vorm én de kleur. Perfectionisme is hierin een belangrijk sleutelwoord. Er wordt alles aan gedaan om prachtige resultaten te creëren, die tot in de details kloppen. Dit doen we onder andere door onszelf te blijven ontwikkelen en altijd op zoek te gaan naar de nieuwste technieken. Zodat we onze klanten iedere dag van het allerbeste kunnen voorzien.

Jij staat bij ons voorop. De klant is koningin. Doordat de BrowBar kleinschalig is, kunnen we iedere klant de persoonlijke aandacht geven die zij verdient. We nemen echt de tijd voor je, hebben oog voor detail en stellen kwaliteit boven kwantiteit. Wij focussen ons alleen op wenkbrauwen, waardoor we uitblinken op dit gebied. Je kunt rekenen op vakmanschap.

In de BrowBar word je te allen tijde behandeld door een gediplomeerd brow artist. Daarnaast is het fijn om te weten dat we een GGD-gecertificeerde beautysalon zijn en we dus volgens de hygiënevoorschriften werken. Voor meer informatie mag je altijd contact opnemen, een intakegesprek is vrijblijvend.