Wenkbrauwen tatoeëren in Tilburg

WENKBRAUWEN TATOEËREN IN TILBURG

Wil je graag wenkbrauwen laten tatoeëren om permanent te kunnen genieten van mooie volle wenkbrauwen die je uitstraling meer expressie geven? Bij de Browbar in Tilburg kunnen we met behulp van permanente make-up jouw gewenste look creëren. Dus wil jij graag iets laten doen aan je wenkbrauwen? Kom dan bij ons langs in Tilburg.

PIGMENT INJECTEREN

Bij wenkbrauwen tatoeëren wordt de permanente make-up op een machinale manier aangebracht. Dit houdt in dat het pigment om de wenkbrauwen te creëren in de huid wordt geïnjecteerd via een speciaal tattoo-apparaat. Dit apparaat bestaat uit een fijne naald die heel kleine gaatjes in de huid maakt en deze vervolgens direct vult met het pigment. Door dit te injecteren kun je een langdurig effect creëren en je wenkbrauwen een vol effect geven. Vroeger betekende het tatoeëren van je wenkbrauwen dat je hier de rest van je leven aan vast zat, tegenwoordig wordt er ook veel gebruik gemaakt van semi permanente pigmenten die na ongeveer drie jaar vervagen. Dit geeft je de mogelijkheid om later je wenkbrauwen nog aan te passen en te kiezen voor een iets andere look.

 

VERSCHIL MET MICROBLADING

Het werken met (semi-) permanente make-up kan op verschillende manieren. Zo maken we bij de Browbar in Tilburg ook gebruik van semipermanente technieken zoals microblading. Er zijn een aantal verschillen tussen het tatoeëren van je wenkbrauwen en de microblading behandeling:

  • Bij tatoeëren wordt het pigment dieper in de huid geïnjecteerd, waardoor het resultaat langer zichtbaar blijft.
  • Doordat het pigment bij tatoeëren dieper in de huid wordt aangebracht vindt er betere genezing plaats dan bij microblading.
  • Het tatoeëren van wenkbrauwen is geschikt voor ieder huidtype, microblading is niet mogelijk bij vette huid.

Er bestond vaak ook het verschil dat microblading veel subtieler en fijner resultaat had doordat de naald een stuk fijner was. Met de ontwikkeling van de tatoo-naald en de verbeterde technologie is dit inmiddels echter ook mogelijk op een machinale manier.

COMPLETE TRAJECT

Wanneer je ervoor kiest om je wenkbrauwen te laten tatoeëren is het belangrijk om al je wensen goed door te spreken. Daarom beginnen we bij de Browbar in Tilburg altijd met een intake gesprek om te bepalen wat je wensen zijn en of er mogelijk belemmeringen zijn zoals allergieën, huidaandoeningen en medicijngebruik. We bespreken de gewenste kleur en vorm van je wenkbrauwen, waarna we de wenkbrauwen voor je zetten. Na de behandeling is het belangrijk om de juiste nazorg toe te passen. Je ontvangt hiervoor uitgebreide instructies. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om niet onder de zonnebank te gaan en moet je vier weken zwembaden, sauna’s en stoombaden vermijden.

Wil jij geen omkijken meer hebben jaar het tekenen van je wenkbrauwen voor het gewenste resultaat? Laat dan je wenkbrauwen tatoeëren. Maak direct een afspraak bij de Browbar in Tilburg of neem contact op voor meer informatie of vragen over de behandeling.