BROW LAMINATION BY THE BROWBAR

BROW LAMINATION

Dit noemen we ook wel de brow lift. Zoals de naam al zegt, is deze techniek er om je wenkbrauwen te liften. Met een speciale lotion is het mogelijk je wenkbrauwharen een bepaalde richting op te borstelen, waardoor je een mooie vorm krijgt en de wenkbrauwhaartjes niet alle kanten op staan. Dit zorgt voor een voller resultaat voor ongeveer zes weken. De brow lamination behandeling is voor iedereen een goed idee, maar vooral voor klanten met eigenwijzere wenkbrauwen. Dus wenkbrauwen die wat stugger zijn en/of waarbij de haartjes in de verkeerde richting groeien.

VOOR DE BEHANDELING

Voor iedere behandeling bij de BrowBar vindt er een intakegesprek plaats. Tijdens dit gesprek bespreken we alle opties om erachter te komen welke techniek het beste bij jouw wenkbrauwen past. Zo weten we zeker we dat we met de brow lamination behandeling voldoen aan jouw wenkbrauwwensen. Om de behandeling veilig en verantwoord uit te kunnen voeren, vragen we ook altijd naar allergieën, medicijngebruik en aspecten die van invloed kunnen zijn op hoe de behandeling uitpakt.

 

NA DE BEHANDELING

We vinden het belangrijk dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je behandeling, dus je gaat niet naar huis zonder een aantal nazorgtips. Bij brow lamination is het slim je wenkbrauwen zoveel mogelijk met rust te laten vlak na de behandeling. Dus, houd je wenkbrauwen de eerste dag goed droog, ga niet meteen aan de slag met make-up of smeersels en probeer ze niet aan te raken.

Download hier het Nazorg formulier