Prachtige brow lift

Brow lamination

Mooie lift van de wenkbrauwharen

Wenkbrauwen altijd in shape

LIFT JE WENKBRAUWEN

Met een ‘brow lamination’ wordt een speciale lotion op je wenkbrauwen aangebracht Dit creëert volle wenkbrauwen op een mooie, subtiele manier. Geen zorgen meer over eigenwijze haartjes, maar altijd wenkbrauwen die vol ogen en perfect in shape zijn. Op ieder moment van de dag!

WAT IS BROW LAMINATION?

Brow lamination is een behandeling met een speciale lotion, waarbij de wenkbrauwhaartjes een bepaalde kant op geborsteld worden. Deze behandeling wordt ook wel ‘brow lift’ genoemd. Een ideale oplossing voor iedereen die vollere wenkbrauwen wil die netjes in vorm blijven. De speciale lotion zorgt ervoor dat de wenkbrauwhaartjes op de juiste manier in positie worden gebracht. Maak je behandeling compleet en laat je wenkbrauwen verven met normale verf of hennaverf

Breid je behandeling uit met de innovatieve Mineral Booster! Dit is het eerste product ter wereld met een unieke en gepatenteerde formule op basis van 28 ingrediënten, waarvan 16 zich actief richten op de intensieve groei in lengte en volume. Deze booster hydrateert en herstelt de wenkbrauwharen. Al in maximaal 3 weken resultaat!

De juiste voorbereiding voor een

SUCCESVOLLE BROW LAMINATION

Voor iedere behandeling bij onze BrowBar in Tilburg houden we een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en de opties die daarbij passen. Zo komen we er samen achter welke behandeling het beste bij jou past. Alles voor het beste resultaat, zodat jij met zelfvertrouwen de deur uit gaat! Is een brow lamination helemaal naar jouw wens? Dan kunnen we aan de slag! We bespreken eventueel medicijngebruik of allergieën zodat de behandeling zo veilig mogelijk uitgevoerd wordt.

Voor het beste resultaat

DE JUISTE NAZORG

Zo lang mogelijk plezier van je wenkbrauwbehandeling – dat is het belangrijkste. Je kunt dus niet naar huis zonder onze handige nazorgtips! We adviseren je de eerste paar uur zo min mogelijk aan je wenkbrauwen te zitten. Houd je wenkbrauwen de eerste dag goed droog en ga niet meteen aan de slag met make-up of andere smeersels.

Meer weten over een brow lift?

Bekijk hier de FAQ

Het resultaat van een brow lift is 6 tot 9 weken zichtbaar. Let op: een goede nabehandeling is hiervoor noodzakelijk. Er zijn speciale crèmes verkrijgbaar die je aan kunt schaffen voor thuis, zodat je nog langer van je behandeling kunt genieten.

 –       Volle wenkbrauwen;
–       Verzorgde, fluffy brows;
–       Blijft 6 tot 9 weken zitten;
–       Je haartjes staan in de juiste richting;
–       Geen eigenwijze wenkbrauwhaartjes meer;
–       Je wenkbrauwen zijn altijd mooi gevormd; ook als je ’s ochtends wakker wordt.

 In de eerste 24 uur na je brow lamination, kun je het beste:
–       Niet sporten;
–       De zon vermijden;
–       Je wenkbrauwen niet nat maken;
–       Geen cosmetische producten gebruiken;

Onderga tot 48 uur na de behandeling geen andere wenkbrauwbehandeling.

Na een periode van 6 tot 9 weken kun je je brow lift bij laten werken.