Geef je wenkbrauwen een symmetrische, strakke vorm met shaping & tinting

Shaping & Tinting

De juiste vorm en kleur

JE WENKBRAUWEN SHAPEN & TINTEN

Creëer wenkbrauwen die perfect passen bij jouw gezicht en uitstraling! Wenkbrauwen spelen een prominente rol in je gezicht. Ze zijn bepalend voor je algehele uitstraling. Superbelangrijk dus dat ze netjes in shape zijn!

WAT IS SHAPING & TINTING?

Tijdens een shaping & tinting behandeling verwijderen we overtollige haartjes door ze te epileren, harsen of waxen. We shapen de wenkbrauw in een mooie vorm en knippen te lange of uitstekende wenkbrauwhaartjes, zodat deze in de juiste vorm gestyled worden.

Ook wanneer je hele lichte wenkbrauwharen hebt is het mogelijk deze te laten shapen en verven. Een shaping & tinting behandeling is inbegrepen bij een browlamination behandeling.

Wenkbrauwen perfect in shape

ZICHTBAARHEID VAN HET RESULTAAT

Normale wenkbrauwverf blijft gemiddeld 3 tot 5 weken zitten, afhankelijk van het huidtype. Kies je ervoor je wenkbrauwen te verven met hennaverf, zal de verf wat langer zichtbaar zijn. Hennaverf blijft tot 5 dagen op de huid zitten en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes.

Voor, tijdens en na de behandeling

ZO CREËEREN WE DE PERFECTE WENKBRAUW

Voor we starten met de behandeling, bespreken we eerst je wensen en verwachtingen. Vanuit hier bepalen we of shaping & tinting aansluit op jouw wensen. Daarna bespreken we eventuele allergieën of medicijngebruik, zodat we er zeker van zijn dat de behandeling verantwoord is. Is dit allemaal in orde, dan starten we met de behandeling.
 
Om zo lang mogelijk plezier te houden van je behandeling is het belangrijk voorzichtig om te gaan met je wenkbrauwen. Vermijd de eerste 24 uur zon, water, sport en sauna.

Meer info oversharing & tinting?

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE BEHANDELING

Met een shaping & tinting behandeling gebruiken we normale wenkbrauwverf. Hiermee verven we alleen de wenkbrauwharen. Met een hennabrows behandeling verven we niet alleen de haartjes, maar óók de huid onder de wenkbrauwen. De hennaverf blijft ongeveer 5 dagen zichtbaar op de huid en tot 6 weken op de wenkbrauwharen.

Gemiddeld is het resultaat van de behandeling 3 tot 4 weken zichtbaar. Daarna ben je van harte welkom voor een herhaling van de behandeling.

Met behulp van Browmapping bepalen we de juiste vorm van de wenkbrauw. We gebruiken verschillende tools om ervoor te zorgen dat de wenkbrauwen perfect symmetrisch zijn en precies passen bij jouw gezicht.