Dermaplaning

EXFOLIEER JE HUID

Dermaplaning is wat ons betreft een heerlijke gezichtsbehandeling. Met een steriel chirurgisch mesje worden overtolligheden van de huid geschraapt, waardoor de huid extra wordt geëxfolieerd. Dit in combinatie met een dieptereiniging. Als afsluiting wordt de huid gevoed met actieve werkstoffen, naar behoefte van de huid. Het resultaat is een zijdezachte, stralende huid! Deze behandeling is uit te breiden met lichttherapie. Lichttherapie staat bekend om zijn krachtige werking en heeft verschillende functies om de huid te verbeteren. Vraag ernaar bij ons in de salon.

WAT IS DERMAPLANING?

Dermaplaning is een populaire manier van exfolieren. Met een steriel chirurgisch mesje worden dode huidcellen, donshaartjes en vuil weggeschrapt. Hierna is je huid zacht, glad én heeft het de glow die je verdient!
 
Dermaplaning zorgt ook voor een betere opname van actieve werkstoffen in je huid; het is dus uitstekend te combineren met andere behandelingen. Bovendien neemt je huid de producten die je thuis gebruikt beter op.

HET RESULTAAT

Het resultaat van dermaplaning is direct na de behandeling zichtbaar. Je huid krijgt direct een natuurlijke en gezonde glans. Dankzij de optimale exfoliatie voelt je huid ook nog eens zijdezacht aan. Heerlijk! Altijd dit gevoel hebben? Herhaal deze behandeling dan iedere 4 weken.

DE VOORDELEN

–       Verwijdert donshaartjes
–       Verwijdert dode huidcellen
–       Verwijdert vuil en overtolligheden
–       De producten kunnen beter in de huid opnemen
–       Make-up zal na deze behandeling mooier op de huid blijven zitten
–       Ideaal te combineren met andere behandelingen
–       Optische lijntjes verminderen
–       Geschikt voor iedere huid

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE behandeling

 Wanneer je last hebt van actieve acne kunnen wij geen dermaplaning behandeling uitvoeren omdat we hiermee wij mogelijk de huid beschadigen. Wanneer je geen last hebt van acne, maar wel van overmatige verhoorning, kan dermaplaning juist wél een goede oplossing zijn. Verder is het niet verstandig wanneer je:

–       Eczeem hebt
–       Rosacea hebt
–       Verbrand bent door de zon
–       Open wondjes in het gezicht hebt
–       Een actieve koortslip (herpes) hebt
–       Huidkanker hebt of wanneer je een chemokuur ondergaat

Direct na de behandeling kan de huid er wat rood uitzien of gevoelig zijn. Geen zorgen, dit kan erbij horen. Volg onze nazorgtips zorgvuldig op en je geniet van het beste resultaat:

–       Raak de huid niet te veel aan en krab niet;
–       Breng de eerste 48 uur geen make-up aan;
–       Bescherm je huid tegen de zon met SPF50 of hoger;
–       Vermijd de eerste 48 uur sauna’s, sporten en zonnebanken;
–       Breng tot een week na de behandeling geen producten met zuren of exfolitatie aan op de behandelde huid.