LASHLIFT

NATUURLIJK GELIFTE WIMPERS

Een lashlift geeft je natuurlijke wimpers een mooie krul en lift. Hierdoor lijken je wimpers langer en creëer je een open blik. Een lashlift wordt ook wel ‘wimperlifting’ genoemd en is wekenlang zichtbaar! Haal het maximale uit je natuurlijke wimpers en geef ze een prominentere rol in het gezicht, zónder dat daar nepwimpers aan te pas komen.

Wat is een lashlift?

Een lashlift behandeling lift en krult de natuurlijke wimpers. Wimpers ogen hierdoor langer, voller en donkerder. Je wimpers worden aan siliconen pads bevestigd en met een speciale lotion worden de wimpers gelift. Gebruik een serum voor je wimpers. Een perfecte aanvulling om mooie, volle én lange wimpers te realiseren! Vraag ernaar in de salon aan de ervaren browstyliste. 

VOOR EN TIJDENS DE LASHLIFT

We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Voordat we starten met de behandeling, ontvangen we je graag voor een intakegesprek. We bespreken je wensen en beslissen samen of een lashlift bij jou past. Ook bespreken we eventueel medicijngebruik of allergieën, zodat de behandeling zo veilig mogelijk uitgevoerd wordt. Alles helder? Dan starten we met de lashlift!

NA lashlifting

Het resultaat mag er wezen: je wimpers zijn optisch voller en mooi gelift. Dit wil je natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Daarom ga je niet naar huis zonder een aantal handige nazorgtips voor de eerste 24 uur na de behandeling, zoals:

–       Maak je wimpers niet nat
–       Gebruik geen cosmetische producten
–       Vermijd de zon
–       Vermijd stomende douches, sauna’s en zonnebanken
–       Niet sporten
–       Was je haar niet: shampoo en conditioner kunnen de kleur verzwakken of het permanent ontspannen

Veelgestelde vragen over de behandeling

Volg de nazorginstructies goed op en het resultaat blijft 6 tot 9 weken zichtbaar. Daarna ben je van harte welkom voor een nieuwe behandeling.

–       Natuurlijke wimperlift
–       Open en sprekende blik
–       Lange wimpers
–       Geen gebruik van wimperextensions
–       Blijft 4 tot 8 weken zitten