Wekenlang zichtbaar

LASHLIFT: LIFT JE WIMPERS

Een lashlift geeft je wimpers een natuurlijk, gelift effect en is lang zichtbaar

Natuurlijke, open blik

NATUURLIJK GELIFTE WIMPERS

Een lashlift geeft je natuurlijke wimpers een mooie krul en lift. Hierdoor lijken je wimpers langer en creëer je een open blik. Een lashlift wordt ook wel ‘wimperlifting’ genoemd en is wekenlang zichtbaar! Haal het maximale uit je natuurlijke wimpers en geef ze een prominentere rol in het gezicht, zónder dat daar nepwimpers aan te pas komen.

Wat is een lashlift?

Een lashlift behandeling lift en krult de natuurlijke wimpers. Wimpers ogen hierdoor langer, voller en donkerder. Je wimpers worden aan siliconen pads bevestigd en met een speciale lotion worden de wimpers gelift.
 
Vul je behandeling aan met de innovatieve Mineral Booster. Deze booster heeft als eerste ter wereld een unieke én gepatenteerde formule. Deze formule bestaat uit 28 hoogwaardige ingrediënten. Maar liefst 16 van deze ingrediënten zijn actief en richten zich op de intensieve groei in lengte en volume. Naast deze unieke eigenschappen, werkt de Mineral Booster ook nog eens hydraterend en herstellend. Een perfecte aanvulling om mooie, volle én lange wimpers te realiseren!

Be prepared

VOOR EN TIJDENS DE LASHLIFT

We kijken ernaar uit je te ontmoeten! Voordat we starten met de behandeling, ontvangen we je graag voor een intakegesprek. We bespreken je wensen en beslissen samen of een lashlift bij jou past. Ook bespreken we eventueel medicijngebruik of allergieën, zodat de behandeling zo veilig mogelijk uitgevoerd wordt. Alles helder? Dan starten we met de lashlift!

Haal het maximale uit jouw natuurlijke wimpers

NA lashlifting

Het resultaat mag er wezen: je wimpers zijn optisch voller en mooi gelift. Dit wil je natuurlijk zo lang mogelijk behouden. Daarom ga je niet naar huis zonder een aantal handige nazorgtips voor de eerste 24 uur na de behandeling, zoals:

–       Maak je wimpers niet nat;
–       Gebruik geen cosmetische producten;
–       Vermijd de zon;
–       Vermijd stomende douches, sauna’s en zonnebanken;
–       Niet sporten;
–       Was je haar niet: shampoo en conditioner kunnen de kleur verzwakken of het permanent ontspannen.

Meer weten?

BEKIJK DE FAQ OVER LASHLIFTS

Volg de nazorginstructies goed op en het resultaat blijft 6 tot 9 weken zichtbaar. Daarna ben je van harte welkom voor een nieuwe behandeling.

 –       Natuurlijke wimperlift
–       Open en sprekende blik
–       Lange wimpers
–       Geen gebruik van wimperextensions
–       Blijft 4 tot 8 weken zitten