Hennabrows

Voorbeeld hennabrows: natuurlijke, strakke wenkbrauwen die wekenlang blijven zitten

HENNABROWS

Creëer een natuurlijke look met volle wenkbrauwen die altijd perfect in shape zijn! Hennabrows zijn dé trend op wenkbrauwgebied en in onze BrowBar zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen hiervan. Met oog voor detail, uiterste precisie en een vakkundige techniek brengen onze specialisten hennabrows aan die perfect bij jouw gezicht passen.

WAT ZIJN HENNABROWS?

Hennabrows hebben de looks van powderbrows en zijn niet semipermanent, maar wél wekenlang zichtbaar. Een ideale tussenoplossing voor wanneer de stap naar PMU powderbrows nog te groot is. Tijdens een hennabrows behandeling worden zowel de haartjes als de huid onder de wenkbrauwen geverfd. Zo ontstaat een natuurlijk “ingetekend” effect. De kleuring is gemaakt van henna en maakt de wenkbrauwen expressiever en vult kale plekjes op. Je wenkbrauwen zijn voller en perfect in vorm!

PASSEN HENNABROWS BIJ MIJ?

Hennabrows zijn geschikt voor iedereen die volle wenkbrauwen wil die altijd in shape zijn, maar voor wie de stap naar permanente powderbrows nog te groot is. Met hennabrows creëer je natuurlijk vollere wenkbrauwen die, net als powderbrows, het subtiele poedereffect hebben. Ben je allergisch voor het stofje PPD? Dan is deze behandeling niet geschikt voor jou. Je bent te allen tijde welkom om in onze Beauty Concept Store een patch test uit te laten voeren. Dit is geheel kosteloos.

Zorg goed voor je wenkbrauwen

NA DE BEHANDELING

De behandeling zit erop en jij kunt naar huis met perfect gevormde, volle wenkbrauwen! De juiste nazorg is belangrijk na deze behandeling. Houd de wenkbrauwen de eerste 24 uur na de behandeling droog: geen douche, regen, sauna, stoombad, make-up, reiniging, etc. Vermijd de eerste 10-15 dagen crèmes en producten met olie op het wenkbrauwgebied. Probeer de eerste 24 uur de zon zoveel mogelijk te vermijden. 

Veelgestelde vragen over de behandeling

Dit is afhankelijk van verschillende factoren en het verschilt per persoon. Zowel je huidtype als je huidverzorging (reiniging) heeft invloed op hoelang je de hennaverf op je huid blijft zitten.  Zorg in ieder geval voor een goede nazorg. Gemiddeld blijft de verf tot 5 dagen op de huid zitten en tot 6 weken op de haartjes.

Nee, henna is niet schadelijk voor de huid. Het is een duurzame en natuurlijke kleuring. Wanneer het resultaat verdwijnt, kun je gerust een nieuwe hennabrow behandeling laten uitvoeren. Dit is mogelijk vanaf 4 weken na je behandeling.

Powderbrows zetten we met permanente make-up. Hiermee brengen we inkt in de tweede huidlaag met en speciaal PMU-apparaat. Het resultaat is prachtig gevulde wenkbrauwen met een perfecte symmetrie en vorm. Powderbrows blijven zo’n anderhalf tot twee jaar zitten.

Met hennabrows verven we de wenkbrauwen en de huid onder de wenkbrauwen met hennaverf. Dit blijft maximaal 6 weken zichtbaar. Vind je de stap naar PMU nog te groot? Dan kun je eerst hennabrows proberen.

De henna die we gebruiken, is gemaakt van de hennaplant. In tegenstelling tot ‘gewone’ wenkbrauwverf, die synthetisch is, is dit een natuurlijk middel. Bij hennabrows gaat het in de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwen. Het voordeel van hennabrows is dat de hennaverf ook op de huid onder de wenkbrauw blijft zitten. Bij gewone haarverf is dit niet zo, hierbij worden alleen de wenkbrauwharen geverfd. Met hennabrows vullen we de wenkbrauwen zorgvuldig op en is de kleur mooier en intenser. Met als resultaat langer plezier van de perfecte teint en vollere, strakkere wenkbrauwen.