Hairstrokes wenkbrauwen in Tilburg

HARISTROKES WENKBRAUWEN IN TILBURG

Wil je met behulp van hairstrokes je wenkbrauwen laten opvullen in Tilburg? Dankzij deze subtiele maar effectieve techniek kunnen wij jouw wenkbrauwen weer laten stralen. We laten je graag zien wat volle wenkbrauwen kan doen met je uitstraling, dus kom snel langs bij de Browbar in Tilburg.

NATUURLIJKE LOOK

De hairstroke techniek valt onder microblading, wat een manuele manier is van wenkbrauwen zetten. Het belangrijkste kenmerk van deze techniek is de natuurlijke look die het creëert. Doordat ieder haartje apart kan worden getekend en tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes aangebracht worden zijn ze niet of nauwelijks van echt te onderscheiden. Zo zullen je wenkbrauwen het volume krijgen wat je wenst, zonder dat dit afdoet aan de natuurlijke uitstraling van je gelaat. Onze gediplomeerde specialisten gaan graag met je aan de slag om op subtiele wijze jouw wenkbrauwen te versterken.

VOORDELEN

Naast de natuurlijke look die het creëert kent het zetten van hairstrokes nog een aantal voordelen waar je van profiteert als je voor de behandeling kiest.

  • Het resultaat blijft tot wel twee jaar zichtbaar.
  • Je hoeft nooit meer druk te maken om het tekenen van je wenkbrauwen.
  • Het geeft je gezicht meer expressie.
  • De behandeling is nagenoeg pijnloos.
  • Werkt heel goed bij mensen die last hebben van alopecia.

Genoeg redenen dus om te kiezen voor deze subtiele techniek. We bespreken vooraf bij de Browbar in Tilburg graag uw wensen en of er nog speciale zaken zijn waar we rekening moeten houden. Op basis daarvan bepalen we of deze behandeling de meest geschikte is en hoe het gewenste eindresultaat er uit moet komen te zien. Let wel op, hairstrokes zijn niet geschikt voor vette of gecombineerde huidtypes, in dat geval moeten we kijken naar een mogelijke andere behandeling om je wenkbrauwen voller te maken, zoals powder brows, henna brows of het tatoeëren van wenkbrauwen.

SPECIALE PMU TECHNIEK

Het zetten van hairstrokes valt onder de special PMU-technieken. PMU, wat staat voor permanent make-up, zorgt ervoor dat er pigment in de huid wordt gezet. Hiervoor worden er tijdens de behandeling met een dun naaldje flinterdunne gaatjes in de huid gemaakt. Deze worden vervolgens opgevuld met pigment, waardoor de natuurlijk ogende haartjes ontstaan. De permanente make-up zorgt ervoor dat je niet constant je wenkbrauwen hoeft bij te werken om het resultaat te behouden. Bovendien vervaagt de kleur na de behandeling nog enigszins waardoor het uiteindelijke resultaat nog natuurlijker oogt.

Wil jij ook profiteren van de voordelen van deze bijzondere techniek? Maak dan direct een afspraak voor jouw hairstroke behandeling in de Browbar in Tilburg. Dan helpen wij jou aan de perfecte wenkbrauwen. Voor meer informatie of vragen kun je ook altijd contact met ons opnemen. Dan bespreken we alle mogelijkheden met je.