Henna wenkbrauwen in Tilburg

HENNA WENKBRAUWEN IN TILBURG

Wil je graag henna wenkbrauwen om ze de gewenste kleur te geven of omdat je jouw wenkbrauwen wat voller wil maken? De Browbar in Tilburg helpt je graag aan prachtige en intense henna brows die ervoor zorgen dat jouw wenkbrauwen nog meer naar voren komen en meer expressie geven aan je gezicht. Met behulp van henna geven we je vollere en strakkere wenkbrauwen.

NATUURLIJKE KLEURING

Henna is een natuurlijke manier om je wenkbrauwen te laten verven in de gewenste kleur. Niet alleen omdat het een heel natuurlijk effect geeft op de uitstraling van je wenkbrauwen, die daardoor niet zo zwaar opgemaakt ogen als het ouderwetse verven. Daarnaast is henna een natuurlijke kleurstof waarbij geen ammoniak of oxidant wordt gebruikt. Dit maakt henna brows een heel natuurlijk product wat bovendien een heel natuurlijk verlopend effect creëert in je wenkbrauwen. De verf vervaagt een aantal dagen na de behandeling bovendien nog licht, waardoor het natuurlijke effect alleen maar wordt versterkt.

LANG ZICHTBAAR

Voor het beste effect van de Powder Brows zijn twee behandelingen nodig. Voor de eerste behandeling vindt er bovendien altijd een intakegesprek plaats in onze studio in Tilburg. Hierbij bespreken we je wensen voor de perfecte wenkbrauwen af, maar kijken we ook naar eventuele huidproblemen, allergieën of medicijnengebruik die van invloed kan zijn op de behandeling. Na acht tot twaalf weken wordt je terug verwacht voor de tweede behandeling. Dan krijg je in onze Browbar in Tilburg een touch-up om de wenkbrauwen perfect af te werken.

ALTIJD HET GEWENSTE RESULTAAT

Bij de Browbar in Tilburg willen we graag de perfecte wenkbrauw voor jou creëren, zodat ze voller, strakker en mooier worden. De kleur is daarbij heel belangrijk en dat maakt het verven van henna wenkbrauwen een groot voordeel als je meer uitstraling wilt met dit belangrijke onderdeel van je look. Om ervoor te zorgen dat jij precies krijgt wat je wilt hebben we voor iedere behandeling in onze studio een intakegesprek. Hierin bespreken we een aantal zaken:

  • Je specifieke wensen
  • De behandeling en de uitvoering ervan
  • Mogelijke belemmeringen van de behandeling, zoals allergieën, huidproblemen of medicijngebruik
  • Alle vragen die je hebt over de behandeling

Zo weet je precies waar je aan begint en kunnen wij er voor zorgen dat het gewenste resultaat wordt behaald met de henna brows. Het kan ook mogelijk zijn dat een van onze andere behandelingen beter past bij je wensen, zoals bijvoorbeeld het zetten van powder brows, microblading of hairstrokes. Dat kunnen we allemaal vooraf bespreken tijdens de intake.

Wil jij graag je wenkbrauwen laten verven en gaan voor volle henna wenkbrauwen? Maak dan direct een afspraak bij de Browbar in Tilburg of neem contact op voor meer informatie over de behandelingen.