Phibrows in Tilburg

PHIBROWS IN TILBURG

Wil jij een natuurlijke volle look voor je wenkbrauwen creëren? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van Phibrows bij de Browbar in Tilburg. Deze speciale techniek zorgt voor een natuurlijk en realistische look van je wenkbrauwen, maar geeft je wel meer volume en een strakkere vorm waar je lange tijd van kunt genieten. De Browbar in Tilburg helpt je graag met deze behandeling.

WAT ZIJN PHIBROWS?

Phibrows  is een speciale vorm van permanente wenkbrauw make-up. Tijdens de behandeling injecteren we met behulp van pigment kleine streepjes in de huid. Zo kunnen we haartje voor haartje de wenkbrauw voor je vormgeven. We kunnen hierdoor jouw wenkbrauwen langer, breder, maar ook voller en strakker maken. Dit geeft je wenkbrauwen meer volume en de vorm die je wenst, zodat dit belangrijke onderdeel van je look helemaal perfect zit, iedere dag weer. De reden dat het Phibrows genoemd wordt is omdat de wenkbrauwvorm bepaald wordt op basis van de golden ratio, die ook wel Phi 1.618 genoemd wordt.

VOORDEL VAN MICROBLADING TECHNIEKEN

De behandeling waarmee Phibrows gezet worden valt onder microblading, wat een techniek is die met de hand wordt gedaan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld het tatoeëren van wenkbrauwen. Dit type behandelingen heeft een aantal voordelen:

  • Je hoeft niet meer iedere dag zelf je wenkbrauwen te tekenen.
  • Het geeft je vollere wenkbrauwen als je zelf weinig wenkbrauwhaartjes hebt.
  • Het kan helpen wanneer je last hebt van alopecia.
  • Je kunt heel precies de haartjes nabootsen voor een natuurlijk effect.
  • Je kunt het combineren met andere behandelingen, zoals bijvoorbeeld de Powder brows.

Daarmee is het laten zetten van Phibrows, net als hairstrokes, een populaire behandeling om je wenkbrauwen meer naar voren te laten komen.

BROW MAPPING

Phibrows is dus gebaseerd op het creëren van de perfecte vorm wenkbrauw. Het afstemmen van de beste vorm voor je wenkbrauwen is belangrijk voor je uitstraling. Daarom kun je bij de Browbar in Tilburg ook terecht voor Brow mapping. Hierbij bepalen we de perfecte verhouding tussen je gezichtslijn en je wenkbrauwen. Hierdoor kun je ze zo symmetrisch mogelijk laten zeten, waardoor je gezicht er nog mooier uitkomt. Brow mapping is een speciale meettechniek die hiervoor gebruikt kan worden. Dit levert uiteindelijk een nog beter resultaat op van de verschillende behandelingen.

Phibrows laten zetten

Wil jij graag een Phibrows behandeling om meer uit je wenkbrauwen te halen en ze de perfecte look te geven? Maak dan direct een afspraak bij de Browbar in Tilburg voor deze techniek of een van de andere behandelingen om je wenkbrauwen uit te lichten. Voor meer informatie of vragen kun je altijd contact opnemen, dan bespreken we samen met jou de mogelijkheden.